Delphin

Upotreba spoljašnja u unutrašnja
Za sve bazene
Jednostavna montaža
Samostalna upotreba


Lift za bazen DELPHIN dizajniran je da omogući korisnicima invalidskih kolica ili slabo pokretnim ljudima da uživaju u prijatnom osveženju ili gimnastici u lekovitoj vodi.

Jednostavna konstrukcija i skladan dizajn od nerdjajućeg čelika, hidraulični lift na pogon pritiska vode, savršen je za korišćenje kako na javnim tako i na privatnim bazenima.

Lako i jednostavno korišćenje su ključne karakteristike ovog lifta. Lift se može koristiti samostalno, bez tudje pomoći zahvaljujući polugama kao komandama na mestu prelaska na lift kao i na nivou vode. Visina sedišta se može podešavati i automatski se okreće za 90 stepeni kada se sedište spušta ili podiže.

Lift za bazen se instalira, sklapa i rasklapa veoma lako. Nije potrebna ugradnja ispod vode! Može se koristiti pritisak vodovodne mreže (minimalni potrebni pritisak je 3.8 bara). Osim toga, moguća je montaža točkića kako bi se olakšao prevoz lifta do mesta čuvanja.

Fiksiranje može da se prilagodi gradjevinskim uslovima (betoniranjem ili šrafljenjem konzole). Maksimalna visina podizanja je 1220 mm.

Pomoću jednostavnog sistema poluge, sedište spušta korisnika u vodu ili ga podiže iznad ivice bazena.

U medjuvremenu, sedište se okreće za 90 stepeni i omogućava korisniku da se prebaci nazad u invalidska kolica ili da jednostavno sidje sa stolice.

 

Karakteristike:

Jednostavno rukovanje

Samostalna upotreba

Bezbednost prilikom korišćenja

Skladan dizajn od nerdjajućeg čelika

Hidraulični pogon

Bez podvodnih instalacija

Lako se montira, sklapa i rasklapa

Instalira se na spoljašnje i unutrašnje bazene

 

Specifikacije:

Maksimalna nosivost 120 kg

Standardna visina podizanja 107 mm

Maksimalna visina podizanja 1067 mm

Minimalna dubina bazena 1050 mm

Obavezan pritisak vode 3.8 bara

 

Savršeno rešenje za Vaš bazen!!!

 

KATALOG

VIDEO