O nama

Poštovani,

Naša firma je osnovana 1992 a od 2000 nosi ovaj simbolični naziv. Želja i namera nam je da svima, kojima je život u trenutku promenjen, pokažemo da postoji i drugi, novi život.

Želimo da bolest, privremenu ili trajnu, olakšamo odgovarajućim pomagalima i pravim savetima.

Mi smo jedina firma u Srbiji koja ima sve sisteme za savladjivanje gradjevinskih i tehničkih barijera za osobe sa invaliditetom i slabom pokretljivošću.

Pozivamo sve projektantske kuće, gradjevinske firme, udruženja OSI, privatna lica da nam se slobodno obrate za svaki savet i optimalno rešenje za svaku situaciju vezan za pristupačnost.

U delu Kako odabrati platformu možete videti koji su to podaci koje treba da nam pošaljete da bi Vam predložili kako da rešite svoj problem i dali okvirnu cenu.

Uvozimo i izradjujemo najkvalitetnija i najsavremenija pomagala. Idemo u korak sa novim tehnologijama i usavršavamo se: naše osoblje pohadja najbolje svetske kurseve iz raznih oblasti, redovno posećujemo svetske sajmove ortopedskih pomagala i pretplaćeni smo na najpoznatije svetske časopise iz naše oblasti. Trudimo se da za nas nema tajni u svetu ortopedskih pomagala.

Širok asortiman sertifikovanih proizvoda Vam garantuje da na jednom mestu možete pronaći sve što Vam je potrebno po najpristupačnijim cenama. Posebno ističemo da se kod nas mogu nabaviti najkvalitetnija pomagala radjena po Vašim merama, potrebama i željama.

Pored stalnog asortimana, nabavljamo i drugu opremu po narudžbini ili na osnovu raspisanih tendera. Opremamo medicinske ustanove bolničkim nameštajem i školske ustanove didaktičkim sredstvima i ostalim učilima.

Garancija, rezervni delovi i servis su obezbedjeni, što našu uslugu čini još kvalitetnijom.

Matični broj: 07892993
Šifra delatnosti: 3250
PIB: 100025109
Copyright © 2016 Ortopedija Novi život / V03
Autor Mirjana Vukašinović
Zabranjeno kopiranje i javno objavljivanje materijala bez odobrenja Ortopedije Novi život i autora / Sva prava zadržana